Op 26 maart was de WTC Twente Business Club te gast bij Aircrete Europe – de winnaar van de WTC Twente Export Award 2018.

Bezoekers kregen onder meer van  de Managing Director een kijkje in de wereld van de internationale cellenbeton (AAC). Aircrete Europe is een ervaren projectorganisatie en technologie leverancier voor innovatieve bouwsystemen voor de internationale Cellenbeton en betonindustrie. Het bedrijf is onderdeel van de Aircrete Group NV. De groep richt zich op volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen en investeringsmogelijkheden in de internationale cellenbeton (AAC) markt. Aircrete Europe is gespecialiseerd in het leveren van de meest innovatieve turnkey AAC fabrieken en hoogwaardige technologie over de hele wereld. Met meer dan 40 jaar proces ervaring en een innovatief team, Aircrete Europe maakt gebruik van geavanceerde technologieën en proces kennis als basis voor unieke en op maat gemaakte fabrieksoplossingen.

Daarna nam commercieel directeur Corniels Tavenier de bezoekers mee in de internationale strategie van Aircrete. De klanten van Aircrete komen voornamelijk van buiten Europa. Het bedrijf is actief op 6 continenten en in 25 landen. Een van de redenen waarom het Oldenzaalse bedrijf de Export Award had gewonnen is dat zij projecten met een internationaal team met medewerkers uit meer dan 15 landen voorbereidt. Daar ligt ook de kracht van het bedrijf. Een heel gerichte strategie zorgt er voor dat ze de markten waarop wordt geopereerd goed kennen en ook de wensen van de klant goed in kaart brengt en daar de projecten op afstemt.

Wilt u kans maken om de winnaar te worden van de WTC Export Award 2019? Kijk dan snel op de website.

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail