Over AlienTrick

Wij werken continu aan optimale klantervaringen voor nationale en internationale merken als Harman Kardon, JBL, LG, Pure Energie en Metropool.

Wij hebben inzicht in customer journey’s, kennen de behoeftes van doelgroepen en weten wat er nodig is voor optimale merkbeleving. Ook voor jou bedenken we graag vooruitstrevende (digitale) ervaringen door een unieke strategie, opvallende ontwerpen en relevante content. We maken en bouwen wat daarvoor nodig is: een campagne, applicatie, visuele identiteit of film. Samen vertellen we jouw verhaal.

Met plezier, toewijding en innovatie verleggen we grenzen en willen we inspireren. Samen streven we naar het allerbeste, samen werken we aan resultaat en samen vieren we successen. Wij zijn 50 professionals met één gezamenlijke missie: we maken merken mooier, geven ze betekenis en we realiseren waarde.

We hanteren in ons eigen proces bewezen methodieken als LEGO Serious Play, See-Think-Do-Care customer journey mapping en AARRR funneling. We ontwikkelen middelen met invloed en betekenis waarmee we jouw groei stimuleren.

AlienTrick

AlienTrick HQ
Oosterveldsingel 51
7558 PJ Hengelo
AlienTrick Amsterdam
Herengracht 450
1017 CA Amsterdam

T: 074-7620200
E: info@alientrick.com

www.alientrick.com

Strategie: We bedenken aansprekende namen, onderscheidende campagnes en doordachte (online) strategieën.
Design: We vertellen jouw verhaal, we trekken de aandacht van jouw doelgroep en zorgen we ervoor dat jouw merk zich onderscheidt van de rest.
Technologie: We integreren strategie met techniek om precies dát bouwen, waar jouw klanten zich aan willen binden.

Inspireren door kennisdeling

Nieuwe informatie, inspirerende onderwerpen en trends waarvan je nooit dacht dat het belangrijk is of wordt voor jouw merk. Stof tot nadenken!

Aan de hand van onze specialisten gaan we in maandelijks terugkerende en informele sessies in op trends, ontwikkelingen en innovaties op een specifiek vakgebied. Wat zijn de effecten en hoe implementeer of test  je deze ontwikkelingen in jouw communicatie- of salesfunnel? Wat is het belang van deze trends en hoe duurzaam gaat jouw publiek met deze ontwikkelingen om?

Aan onze keukentafel laten we veel ruimte voor dialoog. Het doel is om verder te gaan dan de bekende weg, om elkaar te inspireren en om samen te verdiepen in het onderwerp door middel van discussie, vragen en ervaringen.

Kom, en laat je inspireren!

In ons pand en aan onze keukentafel ontmoet je mede ondernemers en wij delen tips en trucs. We laten je zien hoe je jouw publiek kunt blijven verrassen, inspireren en tot actie aanzetten. Meld je aan voor een inspirerende en vrijblijvende sessie aan onze keukentafel via LinkedIn / E-mail / WhatsApp of  via 074 76 20 200. Plaatsen aan onze keukentafel zijn wel gering en houd onze website en socials in de gaten voor de data en onderwerpen.

AlienTrick behoort tot de beste digital agencies van Nederland!

En daar zijn we trots op! Want AlienTrick is uitgeroepen door de Emerce 100 tot één van de beste (middelgrote) full-service digital agencies van Nederland!

In deze prestigieuze en onafhankelijke lijst van Emerce staan de beste leveranciers van design, e-business en marketingdiensten. We behoren met deze prachtige vermelding tot de top, en daarmee meest invloedrijke, middelgrote full-service digital agencies van Nederland. Awesome!

Proud colleagues

Countries

International clients

Years active