<< Terug naar het overzicht

 

Over ALMI

Smart Machining vormt al jarenlang een onderdeel van de ALMI-bedrijfsvoering. De primaire focus is kwaliteit en procesbeheersing. Twee beleidsinstrumenten die inhoudelijk met elkaar verbonden zijn. Zo heeft ALMI al ruim twintig jaar bewerkingsmachines die 24/7 onbemand produceren. Ook worden al dertig jaar lasrobots ingezet.

ALMI investeert continue in opleiding van medewerkers. Dit geldt zeker als het gaat om programmering van geavanceerde bewerkingsmachines. ALMI werkt met opspanmallen voorzien van nulpuntspansystemen en een RFID-chip (Radio Frequency Identification). Mede hierdoor is ALMI in staat goed maar met minder vakkundig personeel hoogwaardige producten te maken. Medewerkers kunnen hierdoor opspantijden en opstarttijden aanzienlijk verkorten.

werktuigmachine

Almi eind vorig jaar in RTV Oost programma ‘Stand van Zaken’

In het bedrijfseconomische tv-programma ‘Stand van Zaken’ van RTV Oost zoomt Jan Medendorp in op het bedrijfsleven in onze provincie in de breedste zin van het woord. Niet alleen de grote multinationals, maar juist ook het MKB en de Overijsselse familiebedrijven komen aan bod.

Bekijk hier het fragment.

ALMI

Wierdenseweg 82-86
7671 JK Vriezenveen
Nederland

T: +31(0)546-56 13 53
E: info@almi.nl 

www.almi.nl

Medewerkers

Aantal landen actief