Over Antive CRO

Antive is een Contract Research Organisatie gericht op startups in de MedTech sector.  Antive is een netwerkorganisatie van partijen die alle aspecten van klinisch onderzoek, proces van CE markering en marktintroductie beheersen.

Door het verenigen van vaardigheden, expertise en ervaring is Antive een krachtige partner voor medical device bedrijven. Wij richten ons vooral op startups en scale-ups in de medtech sector. Wij ondersteunen bedrijven die kennis en ervaring missen op het gebied van klinisch onderzoek, onderzoek dat door de invoering van de MDR al in een vroeg stadium moet plaatsvinden en veel uitgebreider moet zijn dan voorheen. Het onderzoek moet bovendien passen in de strategie die moet leiden tot CE markering en Market access.

Onze diensten

Wij leveren een breed palet van diensten zoals advies, begeleiding en ondersteuning bij de uitvoering van wetenschappelijk onderzoek.

Antive levert expertise op het gebied van veiligheids- en prestatiestudies, effectiviteitsstudies, klinische economische studies, onderzoeken naar de kwaliteit van leven en postmarketingstudies. Antive heeft ervaring met zowel Class I, IIA, IIB en III devices.

Wij zijn ons er goed van bewust dat het voor een startup een lang en kostbaar traject is om een product op de markt te krijgen. Vaak zijn het kleine bedrijven die veel expertise moeten inhuren. Het is juist voor deze doelgroep waarop Antive haar diensten heeft ontwikkeld.

Antive

Striksteeg 7

7411 KR Deventer

Nederland 

E: Info@antive.nl

 

Jaren ervaring op het gebied van Clinical Trails

ISO 27001 gecertificeerd 

Aantal landen actief

Gebruikers van onze diensten