<< Terug naar het overzicht

Over Autoglas Laakmann

Autoglas Laakmann functioneert reeds meer dan 30 jaar als groothandel en leverancier van autoruiten en toebehoren. Op voorraad hebben wij een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit autoruiten, sierlijsten en rubbers, clips, sensoren, kitten en gereedschappen. Wij leveren glas voor: personenauto´s, vrachtwagens, politieauto´s, touringcars, campers, schepen, oldtimers, radarvoertuigen, pantservoertuigen, minicars, treinen, heftrucks, bouwmachines, agrarische machines, kraanmachines. Reparatie en montage: Zowel in Gronau als in talloze Duitse steden worden ruitreparaties-en vervangingen uitgevoerd door hooggekwalificeerde monteurs. Car-wrapping: alle type voertuigen kunnen door onze deskundige medewerkers weer als nieuw worden verpakt in een duurzame wrapping.

Car-wrapping

Alle type voertuigen kunnen door onze deskundige medewerkers weer als nieuw worden verpakt in een duurzame wrapping.

Landelijke reparaties en internationale groothandel

Zowel in Gronau als in talloze Duitse steden worden ruitreparaties-en vervangingen uitgevoerd door onze hooggekwalificeerde monteurs.
Daarnaast is Autoglas Laakmann een groothandel in autoglas en gerelateerde producten zoals kitten en gereedschappen. Het bedrijf levert glas naar de meeste Europese landen maar ook daarbuiten. Autoglas Laakmann beschikt daarbij over een modern en efficiënt distributiesysteem en logistieke afdeling met een eigen wagenpark die zorg dragen voor snelle en betrouwbare leveringen.

Voor gangbare en afwijkende voertuigen

Glas voor alle gangbare merken en voertuigen kunnen veelal uit voorraad geleverd worden. Tevens is er een speciale afdeling voor afwijkende voertuigen, machines, klassiekers en zelfs treinen. Alle producten worden conform OEM richtlijnen geproduceerd.

Milieubewust

Pns hoofdkantoor in Gronau wordt grotendeels door zonnepanelen van energie voorzien. Het wagenpark is ultramodern en voldoet ruimschoots aan de Euro 5 norm. De transportmiddelen zijn tevens door een waterstof-suppletiesysteem niet alleen brandstof besparend maar ook milieuvriendelijk.

Meertalige service

De salesafdeling is meertalig, wij spreken 8 talen.

automonteur met glasplaat

Autoglas Laakmann

Robert-Bunsen-Strasse 1
48599 Gronau
Duitsland

T: +31(0)85-760 3939
E: info@autoglas-laakmann.de

www.autoglas-laakmann.nl

Medewerkers

Aantal landen actief

Aantal producten

Gesproken talen