AXILIUM BV

<< Terug naar het overzicht

Over Axilium BV

Bij Axilium zijn we dagelijks bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van software.
Onze ambitie is om software te ontwikkelen die voorop loopt qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Als afnemers ons vertellen dat de software een onmisbaar en centraal hulpmiddel is binnen hun bedrijf, dan hebben wij ons doel bereikt.

Onze software wordt in samenwerking met partners in de markt gezet. Door deze samenwerkingen blijven we binnen Axilium gefocust op onze corebusiness: het ontwerpen, ontwikkelen van software en het ondersteunen van onze afnemers. Dit is wat we graag en goed doen!

Onze Diensten

Axilium ontwikkelt software die vooroploopt qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid op een specialistisch gebied binnen een bedrijfsproces. Naast het ontwikkelen van software bieden we ook ondersteuning aan de afnemers van onze pakketten. We doen dit zo zorgvuldig mogelijk door middel van het verspreiden van nieuwsbrieven, het organiseren van bijscholingen en het beschikbaar stellen van gebruikersanalyses. Voor vragen is de helpdesk zowel telefonisch als via de mail bereikbaar.

Samenwerking met partners

Onze software wordt in samenwerking met partners in de markt gezet. Door deze samenwerking blijven we binnen Axilium gefocust op onze corebusiness: het ontwerpen en ontwikkelen van software. Dit is wat we graag en goed doen! We bieden binnen Axilium drie softwarepakketten aan:
ClubPlanner is dé slimme CRM-software voor sportcentra biedt krachtige ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden van de ondernemer en zijn medewerkers. Met de software kan de sportclub alle leden goed volgen en ondersteunen om hun persoonlijke doel te bereiken.
InvalPool is het software-pakket dat schoolbesturen ondersteunt het vervangingsbeleid optimaal uit te voeren. Het programma houdt rekening met alle wettelijke en cao- bepalingen. Dit alles met het doel om, ook juridisch gezien, de juiste invaller voor de klas te vinden.
JaartaakPlanner is software om eenvoudig en snel jaartaken voor het onderwijs te maken. JaartaakPlanner houdt automatisch rekening in de berekeningen met alle regelgeving die van invloed is op de personeelsinzet.

Axilium BV

Jan Tinbergenstraat 222
7559 ST Hengelo
Nederland

T: +31 (0)74 750 88 30
E: info@axilium.com

www.axilium.com

Medewerkers

Aantal landen actief

Gebruikers

Logins