Beijer transport logo
<< Terug naar het overzicht

Over Beijer Transport & Logistics BV

Beijer Transport & Logistics BV is een internationale logistieke dienstverlener, gevestigd in Oldenzaal. Uw logistieke uitdagingen door geheel Europa zijn ons dagelijks werk. We staan voor zekerheid, slagvaardigheid en kwaliteit. Op basis hiervan vormen we een dynamische organisatie waar mensen hun creatieve vermogens kunnen inzetten. Onze gemotiveerde medewerkers vormen het fundament onder onze dienstverlening.

Kwaliteit is ons vertrekpunt

De term ‘logistics’ nodigt soms nogal uit tot misverstanden. Menigeen denkt bij dat woord louter aan het transporteren van A naar B. En dat is dan alles. Terwijl het, in ons geval tenminste, juist zoveel verder gaat. Onze kracht is dat we verder kijken. Verder dan de markt van vandaag. Een voortdurende investering in opslagcapaciteit, transport- en communicatiemiddelen zorgt ervoor dat we scherp blijven presteren. Van nog groter belang zijn echter onze investeringen in mensen en kennis. Gemotiveerde, kundige medewerkers en regelmatige bijscholing dragen bij aan de sterkte van ons aanbod. Dit is ons vertrekpunt van kwaliteit.

Onze diensten

We verzorgen voor uw producten de distributie. In onze moderne op- en overslagloods in Oldenzaal kunnen we goederen opslaan en op afroep distribueren binnen Nederland en daarbuiten. Ompakken, etiketteren, voorraadadministratie en facturering behoren tot de mogelijkheden. Dankzij vergaande automatisering blijven de papierrompslomp en tijdrovende procedures beperkt tot het minimum.

loods beijer transport

Beijer Transport & Logistics BV

Kampenstraat 21
7575 AP Oldenzaal
Nederland

T: +31 (0) 541 58 25 55
E: info@beijer-logistics.nl

www.beijer-logistics.nl

Medewerkers

Sinds