<< Terug naar het overzicht

Over CMP – Centrum voor Marketing Projecten B.V.

Typerend voor de CMP-aanpak is het realiseren van een korte time-to-market. Door een combinatie van mediacontacten, webtraffic en webanalyse worden launching-customers snel en adequaat getraceerd. En daarna volgt ‘sales as usual’! Met deze focus op online business development besparen opdrachtgevers aanzienlijk op traditionele advertising en verkoop buitendienst. Deze methodiek wordt onder andere toegepast bij marktbewerking in Duitsland. CMP heeft hier een track-record opgebouwd in uiteenlopende sectoren.

De CMP-kernactiviteiten op het gebied van euregionaal zaken doen worden omschreven op www.starteninduitsland.nl. Voor de komende jaren ligt er een sterke focus op overnametransacties van Duitse bedrijven voor NL-opdrachtgevers. Het hefboomeffect en de lage rentevoet zijn de primaire drivers!

stand CMP

Starten in Duitsland

De introductie van de website www.starteninduitsland.nl is een verdieping van de CMP-activiteiten op de Duitse markt. De economische situatie in Nederland stimuleert verschillende ondernemers om versneld te starten met export naar Duitsland. Voor een eerste oriëntatie adviseren wij ondernemers het praktijkboek ‘Starten in Duitsland’ te raadplegen. Dit boek is tijdens de Business Meets Twente 2014 geïntroduceerd (zie foto). Ondernemers die zich concreet willen voorbereiden op de Duitse marktentree volgen de praktijktraining ‘Plan van Aanpak Duitsland’. Tijdens een vijftal dagdelen ontwikkelen ondernemers de ‘rode draad’ voor een succesvolle start in ons buurland. Vervolgens worden ondernemers op projectbasis ook operationeel ondersteund bij verkooptransacties, marketing en (online) communicatie.

Euregio netwerk van specialisten in subsidieadvies, webdesign, octrooiadvies, merkenrecht en Euregionale fiscaliteiten.

CMP - Centrum voor Marketing Projecten B.V.

Inslagstraat 19

7161 ZE Neede
Nederland

Jan W. Temmink
T: +31(0)6 53240553
E: info[at]cmpbv.nl

www.cmpbv.nl

%

ZZP

Landen