Ondernemen met de Jong & Laan

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar succes. Om uw bedrijf goed aan te sturen, is een jaarrekening een mooi vertrekpunt. Maar bij de Jong & Laan acteren we liever op actuele cijfers en kijken we samen met u vooruit. Dat doen we door aan de hand van een data-analyse een overzichtelijk dashboard voor u te creëren, zodat u als klant kunt acteren op actuele cijfers. We kijken we verder dan de cijfers alleen:

 • zo adviseren onze personeelsadviseurs u graag over uw personeelsbeleid;
 • zorgen belastingadviseurs ervoor dat u uw fiscale voordelen optimaal benut;
 • ondersteunen subsidieadviseurs van Cata subsidieadvies u van aanvraag tot afwikkeling;
 • helpen onze IT advies collega’s bij het slim inzetten van applicaties;
 • hebben we specialisten in huis die specifiek advies en ondersteuning bieden voor uw familiebedrijf;
 • en onderneemt u over de grens of wilt u dat gaan doen, ook dan staan we graag voor u klaar

  Ambities over de grens

  Steeds meer klanten van de Jong & Laan hebben ambities over de grens, met name in de sectoren automotive, bouw, handel, transport en industrie. Onze internationale specialisten helpen u graag bij uw grensoverschrijdende uitdagingen. Ze beschikken over de fiscale en juridische kennis, kennen de aanmeld- en vergunningsverplichtingen, het internationaal belastingrecht en de wet- en regelgeving, kennen de cultuur en spreken de (zakelijke) taal.

  Betrokkenheid lokaal en internationaal

  Bij de Jong & Laan geloven we in betrokkenheid en zijn we altijd dichtbij. We willen dicht bij u als klant in de buurt zitten om te weten met wat voor cultuur en markt u te maken heeft. Nu zijn we niet gevestigd in het buitenland, maar als lid van GGI (één van de top tien van internationale accounting-, advies- en advocatenkantoor-allianties) hebben wij toegang tot experts over de hele wereld.

  In het naastgelegen Duitsland hebben we samenwerkingsverbanden met onder andere VVP. Zo beschikken wij altijd over de informatie om u te adviseren over lokale regelgeving, compliance en go-to marktstrategieën. We kennen niet alleen de wet- en regelgeving in het land waarin u onderneemt, maar ook de cultuur. Zo zorgen we dat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Om een beeld te geven van wat wij kunnen betekenen voor klanten over de grens, lees onze mooie casus van Autohaus Vortkamp.

  Sparren met de Jong & Laan

  De Jong & Laan is het grootste zelfstandige accountantskantoor in het noorden, oosten en midden van Nederland. We geloven in lokale betrokkenheid. Vandaar dat we met onze vestigingen letterlijk dicht bij de klant zitten. Grote kans dat we bij u in de buurt zitten. Een afspraak is zo gemaakt!  Neem gerust contact met ons op om onder andere kennis te delen, te sparren over uw onderneming of om uw ambitieuze plannen te bespreken, of kijk op jonglaan.nl en wellicht kunnen we iets voor u betekenen!

   

  Neem contact op met Monique

  7 + 6 =

  Monique Kuiper

  Monique Kuiper

  Business Consultant

  T: +31 546 – 836025

  Vestiging Almelo >

  Neem contact op met Barry

  8 + 13 =

  Barry Wachtmeester

  Barry Wachtmeester

  Senior belastingadviseur

  T: +31 548 – 548279 

  Vestiging Nijverdal >

  de Jong & Laan

  T: 085-4018718
  E: info@jonglaan.nl 

  www.jonglaan.nl

  Medewerkers

  Vestigingen

  Diensten

  Klanten