Easy Sanitary Solutions BV

Over Easy Drain

ESS staat voor Easy Sanitary Solutions en dat is de meest geschikte verklaring voor al onze producten. Eenvoudig, praktische en innovatieve oplossingen voor vakmensen en eindgebruikers met topkwaliteit, modern design en voordelig geprijsd. ESS is een familiebedrijf en ontwerpt, ontwikkelt en produceert sanitaire oplossingen al sinds 1928.

ESS is uitvinder en ontwikkelaar van de revolutionaire en elegante Easy Drain afvoersystemen. Hiermee verzorgt ESS de douche drainagesystemen voor elk type badkamer, zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Met de sanitaire producten van ESS heeft u nog jarenlang plezier van uw badkamer. Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit, daarom worden alle producten in eigen beheer gefabriceerd in Nederland en Duitsland. Daarnaast hanteert ESS hoge kwaliteitsnormen en worden alle producten uitvoerig getest voordat zij de fabricagehal verlaten.

ESS wint WTC Twente Export Award

OLDENZAAL – Easy Sanitary Solutions uit Oldenzaal/Gildehaus is de winnaar geworden van de World Trade Center Twente Export Award 2013. De jury prees het bedrijf vanwege de samenhang en visie in hun exportstrategie.

 Het bedrijf Easy Sanitary Solutions B.V. (ESS) heeft in de Euregio vestigingen in Oldenzaal en Gildehaus. ESS is een familiebedrijf en ontwerpt, ontwikkelt en produceert sanitaire oplossingen, waaronder Easy drain afvoersystemen. Het bedrijf exporteert naar meer dan tien landen in Europa en verkoopt zijn producten nu ook in andere delen van de wereld, waaronder de Verenigde Staten.

Easy Drain WTC Twente Export Award 2013

Easy Drain

Easy Sanitary Solutions
Nijverheidsstraat 60
7575 BK Oldenzaal
Nederland

T: :+31 (0) 570 – 610 071
E: info@esspost.com

http://www.easydrain.nl/

Aantal medewerkers

Aantal landen actief