Over Evers Agro B.V.

Bodembewerking is de basis voor een goede opbrengst. De juiste bodembewerking biedt een optimale uitgangssituatie voor gewassen en een goede oogst. Evers ontwikkelt, produceert en levert robuuste en duurzame machines voor:

  • Grondbewerking
  • Bouwlandbemesting
  • Graslandverzorging

Evers beschikt over een breed productportfolio en biedt voor elke gewenste toepassing de juiste machine. De machines zijn specifiek voor de omstandigheden van de eindgebruiker aan te passen en worden gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen. De ontwikkeling, verkoop, productie en after-sales service vinden vanuit de vestiging in Almelo plaats.

Evers machines worden wereldwijd verkocht, tot in Japan. Een klant, Mr. Takahashi uit Tabira, Japan, vertelt waarom hij heeft gekozen voor een Evers machine. “De Evers verende tand cultivator, type Dales, is een zeer robuuste machine met een sterk en stabiel frame. Door de grote doorlaat in het frame kan ik gemakkelijk akkers met veel gewasresten bewerken. Het resultaat is een prachtige, egale akker. Deze machine is veel beter dan lokaal geproduceerde cultivatoren. Kortom: sterke, constructie, goede frame doorlaat, beter dan de lokale fabrikant.”

Evers Agro B.V.

Bedrijvenpark Twente 326
7602 KL Almelo
Nederland

T: +31 (0)546 644 866
E: info@eversagro.nl

www.eversagro.nl

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

Aantal machines wereldwijd verkocht op jaarbasis