Expovorm International

<< Terug naar het overzicht

Over Expovorm International

Met meer dan 25 jaar internationale ervaring is het Expovorm het standbouwbedrijf bij uitstek. Wij ontwerpen en realiseren bedrijfspresentaties volledig op maat voor beurzen en congressen wereldwijd. Daarnaast zijn we lid van het meest effectieve en gerenommeerde standbouwnetwerk ter wereld, genaamd OSPI. Dit internationale standbouwnetwerk heeft meer dan 150 gekwalificeerde standbouwpartners verspreid over 55 landen. Zodoende kunnen wij u, waar ook ter wereld, altijd ondersteunen met uw beurspresentatie.

Specialist op het gebied van standbouw

Expovorm verzorgt voor haar klanten presentaties die naadloos aansluiten bij de uitstraling van het desbetreffende bedrijf. Dankzij ons Octanorm systeem, de combinatie van hout- en systeembouw, kunnen wij unieke stands bouwen. Tevens zijn wij specialist in het ontwerpen van etagestands en werken, waar mogelijk, maatschappelijk verantwoord en duurzaam.

 

Full-Service Partner

Alle stands zijn passend bij de wensen en het budget van onze klanten. Wij begeleiden en ondersteunen het gehele proces van ontwerp tot realisatie, Expovorm is de full-service partner op het gebied van standbouw.

Expovorm International

Postbus 788
7600 AT Almelo
Bezoekadres: Kolthofsingel 15A
7602 EM Almelo
Tel: +31 (0)546 860404
Fax: +31 (0)546 860434
E: evi@expovorm.nl

www.expovorm.nl

Jaren ervaring

Landen actief

Gekwalificeerde standbouwers OSPI