FarmResult

Over FarmResult

FarmResult levert realtime cloudbased management en advies oplossingen voor professionals in de pluimvee en varkensindustrie en voor onderzoekscentra. 

De essentie van onze oplossingen is het verzamelen van realtime staldata (zoals gewicht, voer, water, klimaat enz.) van meerdere stallen en locaties.

Naast boeren bedienen wij meerdere schakels in de keten, zoals voerleveranciers en integraties, door ketendata met staldata te combineren met bijvoorbeeld voerleveringen, slachtresultaten en de genetische afkomst.

BigData aggregatie, realtime monitoring en optimalisatie door middel van data analyses helpen farm management te verbeteren, fact-based, om aan actuele thema’s bij te dragen. Zoals traceerbaarheid, dierenwelzijn, antibioticagebruik, transparantie en productie optimalisatie.

Uitgelicht: Dashboard PoultryResult

FarmResult is trots op haar implementatie van PoultryResult in Indonesië begin 2019. De samenwerking aan het smart farming project met poultry integratie PT Sierad Produce Tbk is hiermee de eerste implementatie in Azië. Sierad Produce produceert 100 miljoen ééndagskuikens p/jr en maakt gebruik van haar eigen voerstations en slachthuizen. FarmResult helpt met PoultryResult om on-farm en supply chain processen te optimaliseren.

FarmResult

Kerspel 9
7642 AP, Wierden

T: +31 (0) 546 648 374
E: info@farmresult.com
 

Aantal medewerkers

Aantal landen actief