Over Huikeshoven BV

Huikeshoven is leverancier van elektrische verwarmingsystemen voor industriele toepassingen. Een belangrijke specialisatie is het verwarmen van mallen voor rotorblades en andere combinaties van verwarmen en composieten.

 

UW ELEKTROWARMTE SPECIALIST

Als specialist op het gebied van elektrowarmte willen we graag dichtbij de klant staan en per direct kunnen reageren als dit noodzakelijk is. Huikeshoven beschikt over gespecialiseerde medewerkers, zoals engineers en monteurs met een brede kennis en ervaring op het gebied van elektrowarmte. Wij geven objectieve adviezen, doordat we elke vorm van elektrowarmte aanbieden.

In Nederland en Belgiƫ leveren wij een breed pakket verwarmingsoplossingen voor procesindustrie. Internationaal zijn wij een toonaangevende speler voor verwarming van mallen voor rotorblades van windturbines en andere combinaties met composieten.

 

Al sinds 1996 levert Huikeshoven oplossingen voor het verwarmen van mallen voor rotorblades. Door de toenemende afmetingen en ontwikkeling van nieuwe materialen, was het noodzakelijk warmte toe te voegen tijdens de productie om de uitharding gecontroleerd te laten verlopen. In de loop van de jaren is het systeem inclusief een uitgebreide en nauwkeurige regeltechniek verder geoptimaliseerd. Nieuwe verwarmingstechnieken zijn ook ontwikkeld, die momenteel ingezet worden in prototypes voor de-icing en anti-icing van de rotorbladen in winterse omstandigheden.

De opgebouwde kennis van het verwarmen in combinatie met composieten heeft ook geleid tot toepassing in andere omstandigheden.

Huikeshoven BV

Robijnstraat 6
7554 TB Hengelo
Nederland

T: 088-8898850
E: info@huikeshoven.nl

www.huikeshoven.nl

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

Opgericht in

Maximaal vermogen W/m2