i-Design

<< Terug naar het overzicht

Over i-Design

Vanuit Deventer en Miami helpt i-Design bedrijven om hun doelen te bereiken met hulp van software. Denk aan makkelijker relaties beheren, boekhouden op verschillende plekken, verkoop via webwinkels en vragen bijhouden die binnenkomen bij een klantcontactcentrum. We ontwikkelen hiervoor maatwerksoftware, zoals apps, voorraadbeheerprogramma’s en complete websites. En met compleet bedoelen we ook echt compleet: van grafisch ontwerp en sitebeheersysteem (cms) logistieke software, e-commerce en zoekmachinemarketing (zie afbeelding).

Onze kracht zit in 3 dingen. Allereerst helpen we bedrijven meer uit hun klant- en bedrijfsgegevens te halen. Hoe? Door bestaande software en bedrijfswerkwijzen te koppelen met programma’s die we voor relaties ontwikkelen.

Uw garantiebewijs voor onze kwaliteit: ISO 9001 & ISO 27001

Zeggen wat je doet. Doen wat je zegt. En dat bewijzen. Kort samengevat is dat ISO 9001. I-Design heeft dit certificaat. U kunt dus rekenen op deze doortastende aanpak. De kans op cybercriminaliteit en hackproblemen binnen uw systeem dalen bovendien enorm, doordat we werken met ISO 27001. Deze standaard in informatiebeveiliging maakt ons allereerst bewuster van de risico’s rondom werken met belangrijke informatie. Daarnaast geeft die een handvat ze voor u te minimaliseren. Hiervoor brengen we de risico’s in kaart en hanteren we een veilige werkwijze, die we controleren, bijhouden en verbeteren.

i-Design

Leeuwenbrug 121
7411 TH Deventer
Nederland

T: +31 (0) 570-65166
E: info@i-Design.nu

www.i-Design.nu

Medewerkers

Aantal landen actief