Over Kroon-Oil B.V.

Kroon-Oil B.V. is een van de oudste smeermiddelen producenten van Nederland. Het merk Kroon-Oil levert sinds 1906 kwaliteitssmeermiddelen en onderhoudsproducten voor het wegverkeer, landbouw, industrie, scheepvaart en tweewielers. Met recht de expert op het gebied van smering. De aanbevelingentool op de website wordt wereldwijd jaarlijks ruim 6 miljoen keer gebruikt door de vele gebruikers van de producten.

Dankzij een enorme service-gerichtheid en diverse verkoop bevorderende concepten zijn de merken van Kroon-Oil B.V. bekend bij de meeste professionals en vele consumenten.

Meer dan 2000 product- verpakkingscombinaties worden geproduceerd en onderhouden voor de merken Kroon-Oil, Putoline Oil en VatOil.

 

www.kroon-oil.com | THE EXPERTS’ CHOICE

Wat maakt Kroon-Oil bijzonder?

Kroon-Oil introduceert een nieuw concept voor het effectief spoelen en reinigen van motoren; Powerflush TPE. Met de Powerflush TPE machine kan een specialist een effectieve behandeling bieden voor het reinigen van automatische transmissies, stuurhuizen en motoren van personenwagens.

De Kroon-Oil advies tool op de website www.kroon-oil.com is wereldwijd toonaangevend op het gebied van online olieadvies. Dit jaar bereikt de tool een record aantal verstrekte adviezen van meer dan 6 miljoen unieke voertuigen.

Kroon-Oil B.V.

Dollegoorweg 15

7602 EC Almelo

T: +31 (0)546 81 81 65
E: info@kroon-oil.nl

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

Miljoen omzet