Over L. van Heek Textiles

Al meer dan 150 jaar zijn wij actief als industrieel toeleverancier van exclusieve weefsels en breisels voor een wereldwijde markt. Het complete traject van weven, breien, veredelen en afwerken vindt plaats in onze eigen fabriek in Nederland.

Van Heek Textiles richt zich op verschillende productmarktcombinaties.

Zo produceren en verkopen wij wereldwijd textiele omslagmaterialen voor boeken en luxe verpakkingen. Daarnaast produceren we technisch textiel voor diverse industrieën. Insectenwerend horrengaasdoek wordt in huis geproduceerd en Poll-Tex®  is een gepatenteerd product dat pollen tegenhoudt. Ook leveren we een compleet assortiment van transparante en verduisterende raamdecoratie producten. En we kunnen ook canvassoorten geschikt voor het digitaal printen leveren.

 

[van links naar rechts] Omslagmaterialen, Technisch textiel, Canvas Printmedia, Raamdecoratie en Pollen-& Insectenwering

 

Ter gelegenheid van het 125ste sterfjaar van Vincent van Gogh is er in samenwerking met het Van Gogh museum een uniek kunstwerk gecreëerd van de complete collectie die te zien is in het museum, van schetsboeken tot aan schilderijen.
De schetsboeken, notitieboekjes en aantekening zijn zeer nauwkeurig nagemaakt. Hierbij is gebruik gemaakt van Brillianta, Natuurlinnen, Halflinnen Dark en verschillende druktechnieken. Gelimiteerde oplage van 2998 stuks.

L. van Heek Textiles

Gronausestraat 309
7581 CV Losse

Nederland

T: + 31 (0) 5353 71111
E: info@vanheektextiles.nl

http://www.vanheektextiles.nl/

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

%

Export

Weef- & breimachines