<< Terug naar het overzicht

Over MKG Nederland BV

MKG heeft als doel om metaalbedrijven beter te laten presteren. MKG levert voor dit doel toegespitste ERP-software en consultants met verstand van de branche. Zij richt zich met name op toeleveranciers, machine- en apparatenbouwers en oppervlaktebehandelaars van 5 tot circa 150 werknemers die klantordergestuurd produceren.

MKG-innovatie ‘ERP met standaard ketenintegratie’ ontvangt nominatie

Kenmerkend voor de Nederlandse metaalbranche is dat veel bedrijven onderling een klant-toeleverancier relatie hebben. MKG maakt het mogelijk dat deze bedrijven voortaan digitaal gegevens uit kunnen wisselen, zodat de efficiëntie enorm wordt verhoogd. MKG ontving een ‘ESEF Awards 2014’-nominatie voor haar innovatie. De jury roemt onder meer dat het ERP-systeem is ontwikkeld vanuit de visie dat ketenintegratie belangrijk en noodzakelijk is om de concurrentiepositie van het MKB metaalbedrijf te versterken. Ook prijst de jury de lage investeringskosten van het systeem waardoor het binnen bereik van elk metaalbedrijf ligt.

MKG workorder

Premier Rutte opent Smart Industry Fieldlab met inbreng MKG

Het Fieldlab ‘The Smart Connected Supplier Network’ richt zich op het met slimme ICT stroomlijnen en verbeteren van het industriële proces. Het moet veel gemakkelijker worden om veilig, betrouwbaar en snel data als product- of ontwerpdata en offerte- en ordergegevens te kunnen delen zonder dat dat belemmerd wordt door de verschillende gebruikte systemen (interoperabiliteit). Dit nieuwe Fieldlab is één van de 10 Fieldlabs uit de Nederlandse Smart Industry actieagenda en is officieel geopend tijdens de Hannover Messe 2016 door premier Mark Rutte en Ineke Dezentjé Hamming, voorzitter FME.

MKG Nederland BV

MKG Nederland BV
Lintelerweg 15
7556 PD Hengelo
Nederland

T: +31(0)74 24 23 654
E: info@mkg.nl

www.mkg.nl

Medewerkers

Aantal landen actief

Dagelijks aangestuurde metaalmedewerkers

Orderregels worden wekelijks automatisch met MKG verwerkt