Moekotte Enschede

<< Terug naar het overzicht

Over Moekotte Enschede

De Moekotte Engineering en Installatie Groep is al meer dan 45 jaar een grote speler op het gebied van de Industriële Automatisering, Panelen- en Modulenbouw en Technische Installaties. Tevens behoort onze dienstverlening op het gebied van Service & Onderhoud en het voorzien van professionele totaaloplossingen tot de bij haar klanten alom gerespecteerde service. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een turn-key projectvorm, aan de hand van een Service & Onderhoudscontract, op regie of op detacheringsbasis. In het laatste geval worden de monteurs en/of engineers bij de relatie van Moekotte voor al of niet een langere periode gedetacheerd.

Moekotte Enschede

Twekkeler Es 45
7547 ST Enschede
Nederland

T: +31(0)53 48 48 090
E: info@moekotte.nl

www.moekotte.nl

Maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit

De klantvriendelijke instelling van de circa 220 medewerkers, verdeeld over de vier vestigingen Enschede, Veendam, Eerbeek en Münster (Duitsland) heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan een indrukwekkende groei van de onderneming. Daarnaast vormen zaken als maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit de bekende rode draad die eveneens bijdraagt aan genoemd succes.

Actief in vele sectoren

Moekotte is actief in een grote verscheidenheid aan sectoren met een gedegen kennis en ruime ervaring in iedere sector; van Food tot Beverage, van Pharmacie tot Waterzuivering en van de Marine sector tot Machinebouw & Robotbesturing.

Aantal medewerkers

Landen actief