NLinBusiness helpt ondernemers als geen ander om groeimarkten buiten Nederland te betreden. In zorgvuldig geselecteerde Cities of Opportunity bouwen zij aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners.      

Jouw gids voor internationaal ondernemen: NLinBusiness.com

Wat komt er op je pad als jij wilt gaan exporteren of zakendoen in het buitenland? Hoe pak je het aan om succesvol te worden in het buitenland? Waar begin je bij het vinden van de juiste organisaties en ondernemers? En vooral; hoe bereid je jezelf goed voor op deze uitdaging?

Krachtenbundeling WTC Twente met NLinBusiness
WTC Twente trekt met NLinBusiness op om internationaal ondernemen voor de MKB’er makkelijker te maken. Daarnaast wordt ook online de samenwerking opgezocht. NLinBusiness is hét startpunt voor MKB’ers die willen starten met hun internationale ondernemersreis. Naast inspiratie vind je op hun platform ook nuttige contacten en de juiste dienstverleners in geselecteerde groeimarkten.

NLinBusiness: Jouw gids voor internationaal zakendoen

In NLinBusiness heeft WTC Twente een partner gevonden die focust op handelsbevordering via een digitaal plaform én fysieke business hubs in het buitenland. NLinBusiness is een matchmaker en verbindt ondernemers en bedrijven in binnen- en buitenland om zo op de meest effectieve en efficiënte manier samen zaken te doen. NLinBusiness focust zich voornamelijk op exportstimulering (meer Nederlandse MKB-ondernemers naar meer buitenland). Ben je MKB’er met internationale ambities: neem contact op met NLinBusiness om direct aan de slag te gaan met het realiseren van jouw exportdroom.

Méér Nederlandse ondernemers naar méér buitenland 

NLinBusiness is een initiatief van werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland en ondersteunt ondernemers (met name MKB) die internationaal willen groeien. In zorgvuldig geselecteerde Cities of Opportunity bouwen zij aan een netwerk van NL Business Hubs; sterke verbindingen van Nederlandse ondernemers en lokale zakelijke dienstverleners in mondiale economische groeimarkten. Ook online helpt NLinBusiness de ondernemer. Middels inspirerende verhalen, tips en tricks over zakendoen in de verschillende landen en marktrapporten helpen ze de ondernemer ook online bij hun reis naar het buitenland.

Meer weten over NLinBusiness? Neem contact op via: office@nlinbusiness.com, of met Dirk de Bie, manager external relations (dirk@nlinbusiness.com, 06-11351694).