SELO

Over Selo

Selo ontwerpt en bouwt proces- en verpakkingssystemen voor de voedingsmiddelen-, dierenvoedings-, farmaceutische– en non food-industrie.

Wij bieden een A tot Z oplossing: onze projecten worden vanaf de ontwerpfase tot en met het in bedrijf stellen van de systemen volledig door ons verzorgd. Wij hebben de disciplines technologie, automatisering, engineering, assemblage, installatie en after sales dan ook geheel in eigen hand.

Selo heeft vijf vestigingen en is niet alleen actief binnen Europa, maar ook daarbuiten. Het hoofdkantoor staat in Hengelo. De drie buitenlandse vestigingen bedienen hun lokale markten. Selo heeft een vestiging in België, Denemarken en Engeland.

 

Selo

Asveldweg 11
7556 BR Hengelo
 

T: +31 (0) 541 582 000
E: info@selo.com

Selo viert 75-jarig jubileum!

Selo is opgericht in 1944 en viert dit jaar haar 75-jarige jubileum. Selo heeft in 2019 haar grootste opdracht in de historie binnen gehaald. Voor 25 miljoen euro levert Selo installaties aan een Duits bedrijf voor het maken van mayonaise en ketchup.

Naast Food Processing and Packaging systems levert Selo reeds jarenlang kunstdarmen. De activiteiten op het gebied van kunstdarmen worden vanaf een aparte locatie in Oldenzaal uitgevoerd door Selo Verpakking. Selo Verpakking heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een totaalleverancier van kunstdarmen voor de vleesbranche en kan u bijstaan met advies op het gebied van productontwikkeling en technische ondersteuning bij clip- en sluittechnieken.

Medewerkers

Continenten actief

Landen actief