SKEPP

Over SKEPP

SKEPP heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als proptech-bedrijf en biedt flexibele kantooroplossingen aan zowel huurders als verhuurders. Dit wordt gedaan door middel van 3 producten.

SKEPP kan worden gezien als de Airbnb van de kantorenmarkt (Officelisting). Daarnaast helpen wij bestaande en nieuwe kantoren bij het inrichten van de kantoorruimte middels onze one-stop-shop (Officeplanner). Bovendien bieden wij meerdere tech-componenten, waarmee operators besparen op personeelskosten (Officekit).

Tech-producten waaraan je kunt denken, zijn een digitale receptie en keyless entry. Al deze producten bieden wij niet alleen aan in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Polen.

SKEPP

SKEPP B.V.
Ootmarsumseweg 151
7665RX Albergen
Nederland

T: +31 85 877 05 19
E: info@skepp.com

Jouw ideale kantoor in één klik!

Naast Officelisting beschikt SKEPP over de producten Officeplanner en Officekit. Met Officeplanner kun je gemakkelijk virtueel je ideale kantoor inrichten of het advies van één van onze Spatial Designers inschakelen, om zodoende je droominrichting te creëren.

Daarnaast biedt SKEPP met Officekit tech-features voor pandeigenaren, waarmee zij besparen op personeelskosten. Denk hierbij aan een digitale receptie (zie afbeelding), een betaalzuil of keyless access met de SKEPP-app.

Medewerkers

Landen actief

%

Personeelsgroei laatste 3 jaar