Twentepoort Groep B.V.

Over Twentepoort Groep

Twentepoort Logistiek is als logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het verzorgen van dagelijks transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azi√ę. Voor hun diensten zetten zij gespecialiseerde transporteurs in, die volledig voldoen aan extreem hoge kwaliteitseisen. Naast het regulier wegvervoer, verzorgen ze tevens vervoer per spoor, lucht of zee alsmede speciaal transport/exceptioneel vervoer. Of uw transport nu een complete vracht, deellading of groupage zending is, Twentepoort Logistiek regelt het altijd just-in-time!

Warehousing bij Twentepoort Logistiek

Ook voor de opslag van goederen bent u bij Twentepoort Logistiek aan het juiste adres! Hun warehouses annex distributiecentra liggen op een logistieke toplocatie in Twente, direct aan de (snel)wegen N36, A35, A1. In het moderne op- en overslagmagazijnen bieden ze professionele logistieke diensten aan. De warehouses zijn voorzien van elektronische beveiliging, 27/4 cameratoezicht en ongedierte preventie. De hoogbouwmagazijnen zijn uitermate geschikt voor opslag van food- en non-food producten, maar ook bulk- en partijgoederen, al dan niet gepalletiseerd. Een deel van de magazijnen is tevens uitgerust met (euro)palletstellingen en legbordstellingen.

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u graag een maatwerkvoorstel voor uw logistieke activiteiten ontvangen? Neem dan eens vrijblijvend contact met Twentepoort Logistiek op en hun adviseurs staan u graag te woord.

Twentepoort Logistiek B.V.

Vijverweg 2
7641 LH Wierden
Nederland

T: +31 546 45 5374
E: verkoop@twentepoort-logistiek.nl

www.twentepoort-logistiek.nl

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

Aantal modaliteiten

Aantal specialismen