We zijn een coöperatieve bank met meer dan 340 medewerkers en hebben in Gronau onze hoofdvestiging. Ons werkterrein met in totaal 30 filialen en self-service filialen in 7 gemeenten strekt zich uit van het noordwesten van Münsterland, aangrenzende provincies in Nederland tot het noorden in Nedersaksen. We zijn de efficiënte en klantgerichte regionale financiële dienstverlener. Een nauwe, vertrouwelijke, open en succesvolle samenwerking maakt al sinds generaties de relatie tussen onze medewerkers en klanten optimaal. Van onze traditie bewust steunen wij altijd en voortdurend onze leden en klanten. Dat alles realiseren wij met onze kwaliteiten in het advies geven, het bieden van een goede service en onze hoge betrokkenheid bij klanten. Wij zijn, zoals in het Duitse gezegd „der Partner vor Ort“ – Persönlich. Kompetent. Nah.

Meer over ons:

Internationaal advies – regelmatig spreekuren. Welke praktische vragen, kansen, maar ook valkuilen zijn er op internationaal niveau? En nog belangrijker, wie kan u daarbij ondersteunen, zodat uw plannen een succes worden?

Elke eerste vrijdag van de maand staat voor u een team van internationale specialisten klaar uit verschillende sectoren, zoals belasting en recht, handelsstrategieën en vakmensen op het gebied van betreden van nieuwe markten. Het team bestaat uit medewerkers van KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs, KienhuisHoving Advocaten en Notarissen alsook medewerkers van het advocatenkantoor Bierschenk, Hagemann und Kollegen, de Unternehmensberatergruppe Heisterborg International, de Volksbank Gronau-Ahaus eG en het WTC Twente. Maak een afspraak op de website www.vbga.de/sprechstunde of telefonisch bij Diana Storost 0049 2562 914-113

Nog enkele kengetallen:

  • Aantal medewerkers: 340
  • Aantal landen waarin de onderneming actief is: Onze markt richt zich vooral op het westelijke gedeelte van Münsterland, alsook Nederlands aangrenzende provincies. Wereldwijd zijn wij voornamelijk actief door buitenlandse transacties, zoals internationaal betalingsverkeer of door vreemde valutas.
  • 2 feiten waarop u trots bent
    • Onze medewerkers die al vele jaren bij ons werken
    • Het hoge vertrouwen in de klanten

Contactinformatie:

Volksbank Gronau-Ahaus eG
Neustraße 42-46
48599 Gronau
Deutschland

Telefon             +49 (0) 2562 914-0
Fax                   +49 (0) 2562 914-299
E-Mail               info@vbga.de
Homepage        www.vbga.de