Webiteers

 

Over Webiteers

Webiteers is al ruim een decennia gespecialiseerd in het genereren van kwalitatieve bezoekers, leads en sales en helpt organisaties met het creëren, optimaliseren en verspreiden van content via relevante digitale kanalen. Daarbij automatiseren we zoveel mogelijk digitale communicatie met leads en klanten. We bouwen workflows om leads voort te bewegen door te klantreis en we helpen sales om deze leads effectiever en efficiënter op te volgen, zodat er meer resultaat uit sales- en marketingactiviteiten wordt behaald.

Ons team bestaat uit doorgewinterde vakspecialisten. Allemaal met meerdere jaren ervaring en in staat om harde resultaten te behalen.

Webiteers is gecertificeerd HubSpot partner en helpt organisaties met de implementatie van de software en de inbound marketing methodiek.

Onze drijfveren

Loyaliteit, Idealisme en Bekwaamheid zijn drijfveren die hoog in ons vaandel staan, naast presteren, nieuwsgierigheid en creativiteit. We gaan tot het uiterste in het behalen van doelstellingen voor onze klanten. Vertrouwen is cruciaal in de dienstverlening en goede resultaten een bodem voor langdurige samenwerking. We willen daarbij niet zomaar ‘aan de slag’. Er moet een bovenliggend meetbare en realistisch doel zijn waarin we ons vastbijten met elkaar. Meer omzet, meer of een hogere kwaliteit leads, maar ook doelen als het lanceren van een nieuw product in een nieuwe markt zijn aanleiding om met ons het gesprek aan te knopen

Sectoren

Webiteers richt zich primair op B2B organisaties die (complexe) producten en/of diensten verkopen waarbij een lange onderzoeks- en overwegingsfase voorafgaat aan de daadwerkelijke verkoop. Daarbij richten we ons vooral op financials, ict, maakindustrie en de medische sector.

Nieuwswaardigheid

Sinds 1 maart is Webiteers gevestigd in het WTC Hengelo.

Webiteers B.V.

Industrieplein 2
7553 LL Hengelo (Ov)
Nederland

T: +31 53 71 12 770
E: info@webiteers.nl

www.webiteers.nl 

Aantal medewerkers

Aantal landen actief