Wiefferink B.V.

Over Wiefferink B.V.

Wiefferink verwerkt flexibele folie en levert producten en diensten voor opslag- en afdekkingoplossingen. Wij zijn in brede zin actief in de milieu- en biogasbranche. Onze producten worden op brede schaal ingezet in de agrarische sector, biogasmarkt, industrie en op waterzuiveringen.

Dankzij meer dan 60 jaar ervaring in de verwerking van flexibele folie hebben wij een ongekende knowhow opgebouwd ten aanzien van complexe opslag- en afdekkingen.

 

Wiefferink B.V.

Wiefferink winnaar van de zilveren innovatie award Energy Decentral 2016

Maandag 14 november 2016 heeft Wiefferink  de zilveren innovatie award uitgereikt gekregen, de prijs werd o.a. uitgereikt door staatssecretaris van landbouw.

Met de ontwikkeling van ronde, flexibele opslagsystemen voor mest en digestaat is de prestigieuze innovatie award van EnergyDecentral 2016 gewonnen. Een Combibag is een flexibele opslag tot ± 10.000m3 voor mest en digestaat, waarbij de gassen vanuit (na)vergisting worden opgevangen. Door de Combibag in een ronde vorm te maken zijn hogere werkdrukken mogelijk en kan meer gasvolume worden opgeslagen.

Wiefferink heeft reeds een 5.500m3 ronde Ecobag in Polen geïnstalleerd. Een 2200m3 ronde Combibag is geïnstalleerd in Cranford, Engeland.

Wiefferink B.V.

Wiefferink B.V.

Textielstraat 16
7575 CA Oldenzaal
Nederland

T: +31 541 571 616
E: info@wiefferink.nl

www.wiefferink.nl

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

%

Percentage export

Opgericht in