Yalp

Over Yalp

Yalp is grondlegger, ontwikkelaar en internationaal distributeur van interactieve sport- en speeltoestellen. Sinds 2006 timmeren wij aan de weg met onze unieke high-tech  interactieve producten voor de professionele markt, zoals de openbare ruimte, recreatie en scholen. Wij creëren inspirerende omgevingen die jongeren en ouderen uitdagen om te bewegen, maar waarbij het vooral draait om plezier maken. Onze specialisatie is om het net even anders te doen en oplossingen te bieden die passen bij deze tijd in een wereld die continu verandert, die steeds digitaler wordt en waar actief buiten spelen afneemt. Inmiddels is Yalp uitgegroeid tot een markt leidende, internationaal opererende onderneming met meer dan 40 medewerkers.

Yalp wint de WTC Export Award 2016

‘Mooie waardering en aanmoediging’

Sinds 2006 timmeren wij aan de weg met onze interactieve speeltoestellen. Eerst in Nederland, maar ook internationaal van Nederland tot China zijn onze interactieve speelproducten te vinden. En dat maakt ons trots! Gisteren werden wij bekroond met de World Trade Centre Export Award voor de regio Oost Nederland. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een bedrijf of organisatie die zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering. De onafhankelijke vakjury beoordeelde Yalp als beste op de criteria ‘visie’, ‘ambitie’, ‘resultaat’, ‘ondernemerschap’, ‘innovatie’ en ‘exportstrategie’.

Deze award bevestigt onze ambitie en maakt ons nog vastberadener om te groeien in de export.

“Ik ben supertrots op deze export award, dat was wel te zien aan mijn vreugdesprong tijdens de uitreiking. In 4 jaar tijd hebben we veel bereikt in de export, maar we zijn er zeker nog niet. Deze prijs zie ik dan ook als een mooie waardering en aanmoediging om onze internationale koers vastberaden te vervolgen”. Ben Admiraal

Yalp

Nieuwenkampsmaten 12
7472 DE Goor
Nederland

T: +31 (0)547 289 410
E: export@yalp.nl

www.yalpinteractive.com

Aantal medewerkers

Aantal landen actief

Interactives wereldwijd

%

Omzet groei per jaar