World Trade Center Twente

Connecting the Business World

Het World Trade Center Twente

Het World Trade Center Twente is hét aanspreekpunt in de regio over internationaal zakendoen. De WTC Twente Business Club is hét platform waar kennis en ervaring over internationaal zakendoen wordt uitgewisseld. De diverse services zoals handelsinformatie, trainingen, coaching, economische missies, soft landing, zakelijke huisvesting en het Expat Center ondersteunen de ondernemer verder bij zijn internationale ambities.

  • Internationale Contacten 80% 80%
  • Handelsmissies 60% 60%
  • Training en Coaching 50% 50%
  • Marktverkenningen 70% 70%

Missie

Het World Trade Center Twente stimuleert internationaal ondernemerschap en verbinding. Voor iedere ondernemer met internationale focus en ambitie én voor expats voegt het World Trade Center Twente waarde toe. Dit doen we met ons uniek internationale netwerk, onze tailor-made dienstverlening en onze pro-actieve houding. Onze mensen zijn experts en hét aanspreekpunt voor relevante kennis over internationaal zakendoen.

Visie

Internationaal zakendoen biedt groeikansen voor alle ondernemers. Het World Trade Center Twente is hét vliegwiel voor internationaal ondernemerschap. Wij zijn het centrale platform voor én de koploper in internationale verbindingen, waarbij onze mensen staan voor jouw succes. Met onze relevante kennis, ons wereldwijde netwerk en ons tailor-made dienstenpakket maken wij grenzeloos ondernemen succesvol. 

Onze beloften

  • WTC Twente draagt bij aan economische groei van de regio en opdrachtgevers. Wij geloven dat groei in welvaart en welzijn mede ontstaat door internationale handel
  • WTC Twente combineert een internationale focus met persoonlijke dienstverlening
  • WTC Twente is actief betrokken bij haar opdrachtgevers en focust daarbij bewust op de organisatiedoelstellingen van de opdrachtgever 
Visual World Trade Center Twente

Internationale Handel

Het WTC Twente ondersteunt bedrijven bij hun internationale activiteiten door middel van handelsinformatie, trainingen, coaching en handelsmissies.

Business Club

De WTC Twente Business Club is hét platform voor internationaal zakendoen. Met hun Club Card hebben leden voordelen in binnen- en buitenland.

Expat Center

Het Expat Center Twente helpt kennismigranten en hun werkgevers op weg in Twente. Het Center beantwoordt vragen over regelgeving, wonen en scholing.

Kantoren en flexplekken

Het WTC Twente Business Center is dé werkplek in het kloppende hart van Twente. Ontdek de voordelen van werken in het WTC Twente.