Medewerkers World Trade Center Twente

We Grow Trade

 

Freerk Faber

Freerk Faber

Directeur Stichting WTC Twente

Freerk Faber is sinds 1 april 2009 de directeur  van de Stichting World Trade Center Twente. Faber was hoofd van de afdeling Ruimte, Economie en Wonen bij de gemeente Hengelo. Bij de gemeenten Hengelo, Middelburg en Coevorden werkte hij altijd op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven. Hij is in de periode voorafgaand aan de oprichting van de Stichting WTC Twente nauw betrokken geweest bij de conceptontwikkeling. Met zijn jarenlange ervaring en een breed netwerk in binnen- en buitenland ondersteunt Freerk Faber bedrijven bij het internationaal zakendoen. Hiermee ligt zijn expertise op het gebied van internationale contacten, netwerken en exportbelangen.

Neem contact op met Freerk Faber

f.faber@wtctwente.eu

Michelle Ekkelkamp

Michelle Ekkelkamp

Operations Manager Expat Center East Netherlands

Michelle Ekkelkamp is sinds 1 september 2016 Operations Manager van het Expat Center East Netherlands, maar al sinds de pilotfase in 2013 betrokken bij het Expat Center. Zij is afkomstig uit de reisbranche en heeft zelf ervaring als expat in Singapore en Engeland.

Neem contact op met Michelle Ekkelkamp

m.ekkelkamp@ecen.nl

Karin de Ruiter

Karin de Ruiter

Administratief Medewerker

Sinds 2010 werkt Karin de Ruiter voor het World Trade Center Twente als administratief medewerker. Karin ondersteunt het WTC-team op het gebied van facturering, postverwerking en inkoop. Voor de WTC Twente Business Club houdt ze de ledenadministratie bij en bereidt ze mee de bijeenkomsten voor. Een belangrijk onderdeel van haar werkzaamheden is de administratieve verwerking van de aanvragen van het coachingstraject Starters International Business. Haar ervaring als allround administratief medewerkster bij het bedrijfsbureau Total Sign Reclameprojecten komt daarbij goed van pas. Zij staat u graag telefonisch te woord voor al uw vragen.

Neem contact op met Karin de Ruiter

k.deruiter@wtctwente.eu

Monique Oosterveld

Monique Oosterveld

Manager Bedrijfsvoering en Projecten WTC Twente

Met haar internationale ervaring in combinatie met ruime ervaring op gebied van bedrijfsvoering, is zij in staat een ontwikkeling van meerdere kanten te belichten en binnen verschillende processen en teams te implementeren. In haar rol als Manager Bedrijfsvoering houdt ze zich dagelijks bezig met het door-ontwikkelen van de bedrijfsvoering binnen WTC Twente en het aansturen van meerdere teams en projecten. De projecten kunnen zowel een intern als extern karakter hebben waarbij zij een effectieve en efficiënte inzet van mens en middelen zal bewaken.

Neem contact op met Monique Oosterveld

m.oosterveld@wtctwente.eu

Manon Vierdag

Manon Vierdag

Medewerker Expat Center East Netherlands

Als medewerker van het Expat Center East Netherlands is Manon met name verantwoordelijk voor de communicatie en het organiseren van activiteiten, waaronder de taaltraining Nederlands voor expats. Manon is sinds november 2016 aan het WTC Twente verbonden.

Neem contact op met Manon Vierdag

m.vierdag@ecen.nl

Marie-José Nassette

Marie-José Nassette

Office Manager

Office manager Marie-José Nassette runt het Business Centrum. Zij is eerste aanspreekpunt voor de huur van kantoren, flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Daarnaast ondersteunt zij de directie en het bestuur op secretarieel gebied, bereidt zij inhoudelijke werkzaamheden voor en ondersteunt zij bij handelsactiviteiten. Marie-José heeft veel ervaring opgedaan in marketing, sales en management ondersteunende functies binnen het FrieslandCampina concern. Nu zet zij haar kennis en ervaring in voor de ontwikkeling van WTC Twente.

Neem contact op met Marie-José Nassette

m.nassette@wtctwente.eu

Cornelieke Harreman

Cornelieke Harreman

Als medewerker Relocation Services begeleidt Cornelieke Harreman internationals die (tijdelijk) in Oost Nederland komen werken en wonen. Ze is verantwoordelijk voor het gehele traject van het vinden van een geschikte woning, persoonlijke begeleiding en geven van praktische informatie over wonen en werken in Nederland.

Neem contact op met Cornelieke Harreman

c.harreman@ecen.nl