Team World Trade Center Twente

Freerk Faber

Freerk Faber

Algemeen Directeur

Freerk Faber is sinds 1 april 2009 de eindverantwoordelijke van de Stichting World Trade Center Twente. Faber was hoofd van de afdeling Ruimte, Economie en Wonen bij de gemeente Hengelo. Bij de gemeenten Hengelo, Middelburg en Coevorden werkte hij altijd op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven. Hij is in de periode voorafgaand aan de oprichting van de Stichting WTC Twente nauw betrokken geweest bij de conceptontwikkeling. Met zijn jarenlange ervaring en een breed netwerk in binnen- en buitenland ondersteunt Freerk Faber bedrijven bij het internationaal zakendoen. Hiermee ligt zijn expertise op het gebied van internationale contacten, netwerken en exportbelangen.

Neem contact op met Freerk Faber

f.faber@wtctwente.eu

Michelle Ekkelkamp

Michelle Ekkelkamp

Operations Manager Expat Center East Netherlands

Michelle Ekkelkamp is sinds 1 september 2016 Operations Manager van het Expat Center East Netherlands, maar al sinds de pilotfase in 2013 betrokken bij het Expat Center. Zij is afkomstig uit de reisbranche en heeft zelf ervaring als expat in Singapore en Engeland.

Neem contact op met Michelle Ekkelkamp

m.ekkelkamp@ecen.nl

Leonie Hilbrink

Leonie Hilbrink

Trade Service, marketing & communicatie medewerker

Leonie Hilbrink is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van alle vier pijlers (business services, trade services, business club en expat center) van het World Trade Center Twente. Daarnaast ondersteunt ze ondernemers bij het internationaal zakendoen binnen de pijler trade service. Leonie heeft haar internationale ervaring opgedaan binnen de marketing & evenementenbranche, energie branche en in duurzaamheid/circulariteit.

Neem contact op met Leonie Hilbrink

l.hilbrink@wtctwente.eu

Monique Oosterveld

Monique Oosterveld

Directeur Bedrijfsvoering en Projecten

Met haar internationale ervaring in combinatie met ruime ervaring op gebied van bedrijfsvoering, is zij in staat een ontwikkeling van meerdere kanten te belichten en binnen verschillende processen en teams te implementeren. In haar rol als Directeur Bedrijfsvoering en Projecten houdt ze zich dagelijks bezig met het doorontwikkelen van de bedrijfsvoering binnen WTC Twente en het aansturen van meerdere teams en projecten. De projecten kunnen zowel een intern als extern karakter hebben waarbij zij een effectieve en efficiënte inzet van mens en middelen zal bewaken.

Neem contact op met Monique Oosterveld

m.oosterveld@wtctwente.eu

Manon Vierdag

Manon Vierdag

Medewerker Expat Center East Netherlands

Als medewerker van het Expat Center East Netherlands is Manon met name verantwoordelijk voor de communicatie en het organiseren van activiteiten, waaronder de taaltraining Nederlands voor expats. Manon is sinds november 2016 aan het WTC Twente verbonden.

Neem contact op met Manon Vierdag

m.vierdag@ecen.nl

Marie-José Nassette

Marie-José Nassette

Coördinator Business Center

Marie-José Nassette runt het Business Center en is eerste aanspreekpunt voor de huur van kantoren, flexibele werkplekken en in het kader van soft landing de vestiging van nieuwe bedrijven vanuit het buitenland. Marie-José heeft veel ervaring opgedaan in marketing, sales en management ondersteunende functies binnen het Royal Friesland Campina concern. Nu zet zij haar kennis en ervaring in ten dienste van de in het WTC gevestigde ondernemers en voor de ontwikkeling van het World Trade Center Twente.

Neem contact op met Marie-José Nassette

m.nassette@wtctwente.eu

Cornelieke Harreman

Cornelieke Harreman

Medewerker Relocation Services

Als medewerker Relocation Services begeleidt Cornelieke Harreman internationals die (tijdelijk) in Oost Nederland komen werken en wonen. Ze is verantwoordelijk voor het gehele traject van het vinden van een geschikte woning, persoonlijke begeleiding en geven van praktische informatie over wonen en werken in Nederland.

Neem contact op met Cornelieke Harreman

c.harreman@ecen.nl