Even voorstellen: Wij zijn Zynyo, uw expert in digitaal ondertekenen!

Sinds 1 oktober zijn wij naast Haarlem ook vertegenwoordigd met een kantoor in het World Trade Center Twente in Hengelo. Als leverancier van digitale identiteit verificatie en digitale ondertekendiensten op het allerhoogste veiligheids- en betrouwbaarheidsniveau vervangen wij papieren werkprocessen eenvoudig door digitale processen.

Onze zeer geavanceerde Signingservice biedt oplossingen voor alle interne en externe goedkeuring en/of ondertekenprocessen. Met uitgebreide kennis van de juridische, technische en procesmatige vereisten bij digitaal ondertekenen worden onze, ISO 27001 gecertificeerde, software applicaties continue verder doorontwikkeld om de nieuwste ontwikkelingen te integreren. De Zynyo Signingservice is een high-end platform en uniek in Europa.

Als expert op het gebied van digitaal ondertekenen streeft Zynyo de hoogste vorm van kwaliteit, veiligheid en rechtsgeldigheid na. Dit blijkt o.a. uit het feit dat bij ons iedere vorm van ondertekenen er voor zorgt dat het ondertekende document standaard wordt verzegeld en wordt voorzien van een Akte van ondertekening.

“Een digitale handtekening regelt zekerheid over de identiteit van de ondertekenaars en de integriteit van het ondertekende document”

Door de uitgebreide mogelijkheden van de Zynyo Signingservice kunnen uiteenlopende goedkeuringsprocessen worden gedigitaliseerd waardoor veel efficiënter gewerkt kan worden. De service kan via een online account gebruikt worden of via een koppeling aan uw software applicaties, zodat u eenvoudig digitaal kunt ondertekenen.

Internationaliseren

Naast het doorontwikkelen van onze diensten ligt onze ambitie ook voorbij de eigen grenzen. Naast onze partnership met ARAG, van oorsprong Duits concern op gebied van rechtsbijstand, is het World Trade Center Twente een mooie stap naar verdere internationalisering van onze diensten. Het internationale karakter, de ruimtes en de goede voorzieningen spraken ons erg aan. Daarnaast is de nabijheid van de universiteit Twente een uitkomst met het oog op onze softwareontwikkeling die grotendeels in het oosten van het land resideert. De keuze voor het WTC Twente was dan ook snel gemaakt!

We nodigen de andere bedrijven in het World Trade Center Twente uit voor een gesprek om de mogelijkheden voor uw bedrijf te verkennen. Loop even langs ons kantoor voor een kennismaking of neem contact op via contact@zynyo.com voor een virtuele afspraak.

 

Bezoek onze website: www.zynyo.com

Deel dit bericht

twitterredditpinterestlinkedinmail